Üdvözli Önt a Dálnoki Média

A Dálnoki Média Kft nyomdája a grafikai- és nyomdaipar, széles spektrumán a legkorszerűbb eszközökkel szolgálja ki ügyfeleit. Hosszú idő alatt szerzett tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek nemcsak kiváló minőséget, de különösen versenyképes árakat kínáljunk.


Referenciák

Eyal Friedman

Miért fontos Izrael fizikai és szellemi helyreállítása?

Eyal Friedmann Jeruzsálemben született, akinek felmenõi között magyarországi zsidók is vannak. Apai ágon nagyszülei Budapestrõl és Marosvásárhelyrõl származnak és a Soá elõtt települtek ki Izraelbe.
Eyal több éves keresés után 27 évesen adta át életét
Jesuának, Izrael Messiásának. Ma a jeruzsálemi Christ Church, Benjamin és Ruben Berger gyülekezetének tagja és a Második Jeruzsálemi Zsinat felé (TJCII) kezdeményezés képviselõje.

Biblia és Család

A Bibliai Házassággondozó Szolgálat lapja

Szentendrei Kurír

A Dunakanyar politikamentes közösségformáló magazinja

Havilap

Fila News

Nemzetközi Birkózó Szövetség hivatalos magazinja

Dr. Friedmann Hillélné Rab Erzsébet

És ​nem verik félre a harangot

Könyv
Vannak kérdések, melyekre nincs válasz! Ma sem tudunk választ adni arra, hogy miért hallgatott ennyi ember, Miért? Miért hagytuk őket a halálba menetelni? Miért? Nincs elfogadható válasz! E könyv írója valóságon alapuló, saját emlékeit és családja tragédiáját írta meg kiírta magából talán, hogy enyhítsen fájdalmán.

Tuli József

Amiről mi ketten nem beszélünk

Könyv
A könyv az ötvenes évek kíméletlen diktatúráját mutatja be egy gyermek szemszögéből. Minden szereplő kicsit részese a diktatúrának, ugyanakkor szenvedő alanyai egyben. A regény lapjain előrehaladva szinte apránként lopakodik be az emberek lelkébe a hatalom, hogy megfossza őket maradék méltóságuktól is.

Benjamin és Ruben Berger

Az út a jó út

Könyv